zaterdag 26 januari 2013

Shoplog #1: 19 januari 2013

Vandaag mijn eerste shoplog, jippie! Een week geleden heb ik met mijn beste vriendin de winkels afgestruind op zoek naar leuke tutteldingen. Natuurlijk heb ik ook iets van Catrice met korting meegenomen. En nog een parfum. En nog wat. Laten we maar gewoon gaan kijken!
Mijn aankopen!

Hier zie je APL, een parfum. APL is een geur van Indigo. Liefhebbers van appel: deze geur is één en al appel! Bij de Action te koop voor ongeveer €1,70. Belachelijk goedkoop, ontzettend leuk!
Nu zie je een mooi palletje van Catrice, in de kleur 030 OMG I want that! Natuurlijk want ik that, want het zijn prachtige kleurtjes die met 50% korting me maar €1,20 hebben gekost.



Hier is de NYC Applelicious Glossy Lip Balm in Big Apple Red. Ik heb nu alle kleuren op Blushing Golden na, wat zijn die dingen toch heerlijk. Ik ben verliefd! Review?
Ook heb ik een nagellak van Essence gekocht (niet in de sale), namelijk Fame Fatal. Dit is mijn tweede flesje. Ik had al eerder een flesje van deze kleur, maar die nagellak is bijna op, wordt oud en stroperig. Ik kocht deze kleur opnieuw, want voor mij is het de perfecte rood. Op de foto lijkt hij meer roze, maar het is een geweldige, dieprode kleur.
Als laatste, de Essence xpress dry drops. Toen ik samen met mijn achternichtje onze nagels gingen doen had zij dit spul bij zich. Ik probeerde het en was meteen verliefd, maar vergat het steeds te kopen. Nu heb ik het ein-de-lijk! Onwijs handige druppeltjes die je nagellak heel snel op laat drogen.

Zo, dat was mijn eerste shoplog. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankopen, er zat geen miskoop tussen! Wil je meer over de producten weten? Er komen reviews!

XXX Lytje

5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! Dan Catrice palette heb ik ook, en ik vind hem erg fijn! :) De parfum van de Action is trouwens echt zó goedkoop, maar af en toe echt super lekker! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke spulletjes! Een vriendin heeft die appel parfum ook en hij ruikt echt super lekker!
    xx♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij de Action kun je best fijne spullen halen.

    BeantwoordenVerwijderen