maandag 7 januari 2013

Welkom op JustInLoveWithBeauty.blogspot.nl!

Hallo allemaal!!!

Van harte welkom op mijn blog, justinlovewithbeauty.blogspot.nl. Ik wilde al een tijd een blog aanmaken, en nu heb ik dat eindelijk ook gedaan! Ik was bang dat ik te weinig zou bloggen omdat ik het druk heb met school en overige belangrijke zaken, maar ik heb toch de stap gezet.


Met wie hebben jullie hier te maken?
Ik ben Lytje, 13 jaar oud en heb een enorme liefde voor beauty en alles eromheen. Naast beauty zijn mijn andere grote liefdes muziek, schrijven, piano spelen, computeren en spelen met mijn hondje. Ik heb een hekel aan slechte muziek, taalfouten en vroeg opstaan :-)


De blog
Even over de blog. Deze gaat natuurlijk hoofdzakelijk over beauty, maar er zullen ook blogposts komen die daar niets mee te maken hebben. Ik review voornamelijk budgetproducten van o.a. Catrice. Ik heb op dit moment niet heel veel producten, veel van die producten zijn ook Limited Edition. Ik zal mijn best doen om reviews te schrijven van producten die op dit moment in de winkel liggen. Het kan zijn dat ik ook een artikel  online zet over een product wat niet meer te koop is, dat gebeurt als ik een echte favoriet in mijn stash heb die niet meer verkrijgbaar is.
Ik zal de blog zo vaak mogelijk proberen te updaten.  Ik zal er geen vast patroon in krijgen, maar zoals ik al zei; ik heb het ook nog behoorlijk druk met school.


School
Over school gesproken: Ik zit nu in de tweede klas van Havo/VWO. Mijn doel is om VWO te halen, daarvoor moet ik keihard aan de bak. Vandaar dat ik niet altijd tijd heb. Mijn excuses voor als ik wat te laat ben!
Ik weet nog niet precies wat ik later wil worden, maar iets op een redactie van een tijdschrift lijkt me erg leuk. Net als tekstschrijver en journalist.

Gezicht op internet
Ik durf niet mijn hele hoofd op internet te zetten. Vandaar dat jullie geen full-face-foto's moeten verwachten. Als ik een look of review maak, zien jullie alleen mijn ogen/lippen/huid, maar geen heel gezicht. Ik schaam me niet voor mijn gezicht en ben niet onzeker daarover, maar vanwege mijn privacy zet ik mijn hoofd niet op internet.

Zo, ik hoop dat jullie mij een beetje hebben leren kennen en dat jullie weten wat jullie van me kunnen verwachten. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan! 

Veel plezier en een dikke knuffel!

XXX Lytje

2 opmerkingen:

  1. Voor een beginnende blogger doe je het erg goed! Ik vond het eerst ook niet fijn om mijn gezicht op internet te zetten, maar tegenwoordig vind ik het minder erg. Ik heb alleen een kleine tip: je foto's zijn erg groot en vallen buiten de pagina. Misschien iets om rekening mee te houden! Verder ben je goed bezig! Succes met bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Superbedankt voor je lieve reactie! Ik kan mijn foto's niet zien op mijn laptop waarop ik blog, ik kan er niks aan aanpassen. Ik zie de foto's zelf dus niet goed. Anders had ik er inderdaad rekening mee gehouden, maar ja, het is heel irritant. Nogmaals bedankt!

      Verwijderen