zondag 28 juli 2013

MAX Double Lash Effect mascara (Action)

Wat ben ik vaak langs deze mascara gelopen. Elke keer als ik bij de Action kwam keek ik ernaar, maar liet ik hem liggen. Tot een tijdje geleden. Ik nam de mascara mee en betaalde er slechts €0,98 voor. Is goedkoop nou echt minder dan duurder of is dit een budgettopper?Zo ziet de mascara eruit. Ik vind de verpakking helemaal top! Je kan de borstel bekijken, maar je weet ook dat er niemand anders aangezeten heeft. Perfect! Dit zou men vaker moeten doen, hier in Nederland.
Alleen wel een beetje vreemd dat het borsteltje op de verpakking zelf duidelijk anders is, hihi.


De achterkant. Volgens mij is deze mascara echt voor beginnelingen met nul ervaring, ik weet tenminste wel hoe je mascara aanbrengt. Ik ben vergeten de hele achterkant op de foto te zetten, maar er staat op dat de mascara 3 maanden houdbaar is en dierproefvrij is getest!


Tadaa! Uit het karton. Zo ziet de mascara eruit met het borsteltje erin. De verpakking is zo te zien duidelijk nageaapt van Maybelline, maar ach. Als-ie maar goed zijn werk doet!
In een mascara zoek ik lengte, een beetje volume maar vooral KRUL. Geeft deze portemonneevriendelijke mascara dat?


 Geen mascara - met mascara


Geen mascara, wel gekruld - met mascara, gekruld

Ik gebruik altijd een wimperkrultang, maar voor de review wilde ik ook een foto maken waarop ik mijn wimpers niet had gekruld. De mascara is erg natuurlijk, zoals je ziet. Ondanks dat ik erg van lange, volumineuze wimpers houd vind ik dit ook wel mooi. Helaas houdt deze mascara de krul niet goed vast; na een paar minuten is de krul van de wimperkrultang eruit (en dat ligt echt niet aan de tang zelf).
Ik vind de mascara niet tegenvallen voor dat geld. Ik vind dat de mascara beter mijn krul moet vasthouden, maar mijn wimpers zijn wél perfect gesepareerd. Om alsnog het effect van bovenstaande foto te houden breng ik na het krullen een klein beetje waterproof mascara bij de wortels aan, dan blijven mijn wimpers zoals ik wil dat ze zijn.

Al met al ben ik best wel te spreken over de mascara. Veel andere (grote) beautybloggers vinden hem vreselijk, maar ik vind het een aanrader. Prima voor natuurlijke looks!

MAX Double Lash Effect mascara kost €0,98 en is te koop bij Action (ook in waterproof, misschien had ik die moeten kopen).


XXX Lytje3 opmerkingen:

  1. Leuk dat jij hem wel goed vinden en andere bloggers niet, ben wel erg benieuwd nu! En lekker goedkoop ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor die prijs valt het reuze mee! :-) Fijn dat je 'm goed vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niet iedereen hoeft dezelfde mening te hebben, eh :-) Als jij hem goed vindt, dan is dat prima zo.

    BeantwoordenVerwijderen