dinsdag 26 maart 2013

Battle review #1: Lipsmackers Coca-Cola en MM Lip Balm Cherry

Vandaag eindelijk weer eens wat online! Sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen, ik ben momenteel erg druk met school. 
Vandaag ga ik twee producten reviewen; de originele Coca-Cola Lipsmacker en een nepvariant: de Lip Balm van Meiden Magazine (april 2013).

Excuses voor de uitgerekte foto's, ik heb geen idee hoe dat is gekomen en ik kan er helaas niks aan doen.
Allereerst: de verpakking. Persoonlijk vind ik die van Coca-Cola leuker. Die van MM is voor mij wat te tuttig (nou ja, ik vind hem gewoon echt heel lelijk). Als je goed kijkt zie je dat de Coca-Cola-versie (hoe schrijf je dat?) ietsje groter is. 

Maar...

Voor de foto wilde ik ze helemaal uitdraaien om te kijken of er evenveel in de sticks zat. Het maakt niks uit (Coca-Cola is iets kleiner omdat ik die al wat langer gebruikt heb). Er was iets waar ik niet aan had gedacht, namelijk het risico dat ze niet meer terug wilden draaien.
Noodgedwongen heb ik toen maar de dop verwisseld met een Applelicious Glossy Lipbalm van NYC.

Deze foto stuurde ik mijn beste vriendin Noëlle. Zij kwam gelukkig om het idee om tegen de stick te duwen en dan voorzichtig terug te draaien! Het hielp! Dankjewel!!!!!

Ondanks dat geef ik toch het punt aan Coca-Cola, gewoon omdat ik het mooier vind en ik zo dom was dat ik geen oplossing had.
Stand: 1-0 voor Coca-Cola.

De geur is bij een Lipsmacker behoorlijk aanwezig. Die van Coca-Cola ruikt HEMELS! Echt naar cola, zo lekker! Je zou het zo van je lippen aflikken (pas op voor de lippenbalsemverslaving, erg slimme verkooptruc. Dan blijf je smeren.). De neppe van MM ruikt daarentegen verschrikkelijk. Vind ik dan, iemand anders kan de geur juist heerlijk vinden. De balsem ruikt naar veel te zoete kersen, niks voor mij. Ik word er zelfs een beetje weeïg van. Maar goed, als hij zijn werk goed doet probeer ik de geur te negeren.

Het kleurtje van beide Lipsmackers is zo goed als transparant. Ik heb één foto van de Coca-Cola-versie, maar die van MM ziet er hetzelfde uit.

Stand: 2-0 voor Coca-Cola.

Verzorging vind ik het belangrijkst bij lippenbalsem. De ingrediënten spelen dus ook zeker een rol voor mij.
Dit zit er in de Coca-Cola-versie:
 En dit zit er in de MM-versie:
In beide versies zit minerale olie, maar ik heb daar geen moeite mee. Prima dus.

Qua verzorging merk ik echt wel verschil. Beide balsems trekken niet heel snel in. Coca-Cola maakt mijn lippen heerlijk zacht, terwijl ik bij MM vrijwel geen verandering merk. Gelukkig heb ik vrij makkelijke lippen om te verzorgen, ze barsten (ook 's winters) bijna nooit. Velletjes heb ik wel regelmatig, en ik merk dat de originele Lipsmacker die veel beter zacht maakt. De MM-versie voelt erg naar op mijn lippen, heel vreemd. Alsof je bedorven boter op je lippen hebt. Moge het duidelijk zijn wie het punt krijgt. 
Stand: 3-0 voor Coca-Cola.

De Coca-Cola Lipsmacker heeft me bij Kruidvat €1,99 gekost, wat ik een prima prijs vind.
De MM Lip Balm zit bij MM april 2013. MM kost €3,75. In principe is die van MM dus een betere koop, want daar zit nog een heel tijdschrift bij.
Stand: 3-1 voor Coca-Cola.

Oeioeioei, de originele Lipsmacker slaat de nepperd genadeloos uit de ring... De MM van april vind ik één van de leukste tot nu toe, maar die Lip Balm? Nah. Het is gewoon een leuk extraatje, maar zeker geen hebbedingetje. 

De Coca-Cola Lipsmacker kost €1,99 en is te koop bij Kruidvat.
De MM Lip Balm zit bij MM april 2013. MM kost €3,75.

XXX Lytje10 opmerkingen:

 1. De Cola serie heb ik ook en is zo lekker<3
  Ik heb nu eigenlijk de ananas, aardbei en de druif helemaal weggesmeerd in bijna een jaar :) nu de overige 4 nog haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien, die van Coca cola is echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als iets dat ik ook nog zou voorhebben, dat volledig uitdraaien en er dan niet terug in krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou niet zo van lipsmackers, wel leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben wel benieuwd naar de cola serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat van die lipsmacker is mij ook gebeurd, duw op de lipstick zelf (niet te hard!) en draai tegelijk terug. (duurt wel wat lang, heb geduld :P ) dan krijg je hem weer terug erin.

  BeantwoordenVerwijderen