maandag 4 februari 2013

Rimmel London Vinyl Max lipgloss

Lipgloss, ik hou ervan. Als ik een mooie kleur zie ben ik bereid om er wat meer voor neer te leggen. Toen ik deze schoonheid zag staan in het schap van de DA, werd ik verliefd. Bij het swatchen werd ik nog verliefder. En ik werd nog verliefder toen ik zag dat hij in de aanbieding was. Normaal kost de gloss €10,- maar ik heb hem lekker voor €5,- kunnen halen. Benieuwd waarom ik van deze lipgloss (positief) de kriebels krijg!? Lees verder en je komt het te weten.


Ik heb echt een zwak voor dit soort kleuren. Ik ben gek op lipkleuren met oudroze- en 
perziktinten erin. De kleur heet 701 Outrageous. Outrageous betekent 'schandalig'. Daar ben ik het mee eens, want hij is schandalig mooi!
Waarom heet de lipgloss 'Vinyl Max'? Vanwege de megagrote applicator natuurlijk! Hij is huge!
Hier vergelijk ik hem met een transparante lipgloss van Essence. De gloss van Essence heeft een gemiddelde grootte. De applicator van het Rimmel-glossje is echt groot. Dat vind ik persoonlijk fijn aanbrengen. Als je lippen meer aan de dunne kant zijn is zo'n enorme applicator wat onhandig, maar voor iets vollere lippen werkt het heel fijn.
Dat kleine gaatje is het reservoir. Zo hoef je niet meer met de applicator opnieuw in de gloss te dopen, er zit genoeg voor beide lippen op de applicator. In het reservoir zit nog wat lipgloss.
De swatch. Ziet er goed uit.
Lippen zonder iets er op.
En met de Vinyl Max! Woaah, cool! Hier hou ik van. Een prachtige kleur die helemaal dekkend is. Het lijkt misschien alsof het heel transparant is, maar dat komt door het licht.
Dit is een favoriet van me, ik gebruik hem regelmatig. Ja, goede koop, al zeg ik het zelf!

De lipgloss is niet plakkerig, wat ik persoonlijk fijn vind, maar daardoor houdt hij het niet zo lang uit als een plakkerige. Ik denk dat hij ongeveer 3 uur lang uithoudt. Na het aanbrengen voel je hem iets prikkelen. Ik vind dat wel een fijn gevoel. Na 1 minuutje prikkelt de gloss niet meer.

De gloss heeft toch een (persoonlijk) minpuntje; de geur. Hij ruikt naar vanille. De één houdt van vanille, de ander totaal niet. Ik hou echt niet van vanille. Gelukkig ruik je het niet meer goed als je de gloss eenmaal op je lippen hebt zitten.

Ik ben erg te spreken over de Vinyl Max lipgloss van Rimmel! Ik vind het een prachtige gloss voor een acceptabele prijs. Je kunt hem kopen bij o.a. DA en Etos.

XXX Lytje





8 opmerkingen: